Äntligen Crossfit igen! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Äntligen Crossfit igen!

Trots fullspäckat schema de senaste veckorna har jag saknat Crossfit passen och mentalt var jag grymt sugen på att träna idag. Men kroppen känns lite sliten efter sista inspelningarna och avslutningsfesten i måndag 😉 Tex har jag ont i vänster armbåge så när jag testade göra Cleans idag så gick det inte pga smärta när jag böjer armbågsleden maximalt.

Jag hade tänkt köra Athlete Games WOD 2 men den innehåller Cleans så det går inte. Men marklyft funkade bra och jag valde att köra WOD 3 istället, båda ska vara inne på söndag och jag hoppas armbågen blir bättre så jag kan köra 2:an på fredag.

WOD 3 är 8 min AMRAP av:

  • 8 marklyft, 100 kg
  • 16 Wallballs, 9 kg
  • 16 Boxjumps/step ups

 

IMG_3415.JPG

Såhär gick det:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LmGfBo2EDBk[/youtube]

201 reps, 5 varv + 1…den sista är på målsnöret men jag har den uppe vid prick 8 min på videon så den är f-n ok tycket jag 😉

Helt ok med tanke på att festen kändes i kroppen. Resultatet räckte till 5 plats i den WODen i kvalet såhär långt. I första ligger jag 3:a. Det är 20 st som går vidare i 35-39 års masters klassen till tävlingen i London, så om jag inte suger för mycket på 2:an och kan köra den på fredag så kan det gå vägen 🙂

IMG_3417.JPG

Även fast jag gick upp och ner som en kärring så brände det i benen haha

Efter passet var det grymt gott att smälla i sig lite god mat från Hälsofreak!

IMG_3431.JPG

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats