Äntligen!!! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Äntligen!!!

 

Det funkade!!!! Jag lyckades skrämma bort den sista infektionen med hårdträning igår 😉 har några efter hostningar idag men känner mig frisk!

Passet jag körde:

Värmde upp lite och körde sen relativt tunga bicepscurl med stång enligt DC metoden, efter det körde jag 3 set hammer curl. Sen kände jag mig uppvärmd men hostade ganska kraftig emellanåt. Då bestämde jag mig för att göra burpees i 7 min för att se hur det kändes och samtidigt skrämma bort hostan, jag gjorde 20 st på ca 50 s och trodde jag skulle dö, fick vila i nästan 30-40 s innan jag kunde köra vidare, det var sjukt jobbigt men jag lyckades till slut göra 71 st på 7 min. Då var jag helt slut och kunder inte prata men hostan hade minskat, jag släpade ner mig på cykeln och cyklade intervaller i 15 min. Jag fick slita ordentligt och i intervallerna med högt tempo låg jag på 35 km/h, jag brukar ligga på 45 km/h, då fattar ni hur slut jag var 😉 Pulsen var enligt den inbyggda pulsmätare uppe i 169 vid några tillfälle och jag funderar på om något i kroppen lägger av snart….

Jag cyklade klart, hostan var nästan borta, jag skyndade mig hem och hällde snabbt i mig Vitargo, Vimi-Pro, Echinagard och en proteindrink samt stoppade i mig 4 kapslar Omega 3,6,9 och ALA. Sen satte jag mig i soffan i förhoppning om att inte bli tok sjuk om några timmar och det kändes bara bättre och bättre, riktigt skönt.

Så idag blir det Crossfit Open och WOD nr 1 på Crossfit Norrort kl 15:00. Med tanke på omständigheterna så känns det realistiskt att sikta på 80 st. Återkommer med resultatet.

Jag är SÅ glad att jag äntligen är friskt! 🙂

Har en bra dag!

/P

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. peterblaha

   S, egentligen tycker jag att man borde vänta några dagar till, men 2 dagar efter funkar, det stramar lite och det viktiga är att man duschar ordentligt med tvål efter och sen smörjer in den, då är det inga problem.

 1. Angie

  Hej Peter,vad skönt du är frisk igen…hälsa din fru!
  Det värsta är att nu har min pojkvän blivit pansarfan åxå och skriker framför tv,n “sätt in pansar för h-e, j,ä tv 4” hi hi

 2. Timmy

  Vad skönt att du äntligen är frisk! Ärligt trodde jag aldrig att det gick att träna bort viruset. Men nu är det äntligen dags att träna för dig igen!

Annons
stats