Avklädd och påklädd samtidigt | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Avklädd och påklädd samtidigt

För en månad sedan var tidningen Mama hemma hos oss och gjorde ett reportage om mig och tjejerna. Reportaget handlar lite om min uppväxt men mest om hur min vardag är, hur vi har det hemma och hur jag hinner med allt jag gör…svaret på det sista är att jag prioriterar bort saker samt har världens bästa fru som tar allt hemma 🙂 Så köp det numret!

Mama hade med sig en grym fotograf, Hannah Hedin som tog alla fina bilder. 

    

Här hittar ni hennes hemsida om ni behöver en fotograf: Hannah Hedin

Nu i veckan så kom nya QX tidningen ut, i den är det en skön artikel med mig, Ako (Toro) och Marcus (Herkules).

Bilderna till den togs i samband med inspelningarna av programmet…de kom om och sa till oss ”QX vill ta lite bilder…det ska inte vara så avklätt…” haha… eller hur! Såhär blev det 😉

QX artikel

Alla bilder och hela tidnmingen hittar ni i PDF format här: EuroGames och avklädda Gladiatorer

Har fått några kommentarer om att det är för avklätt och frågor om hur man kan göra det. Men ärligt, detta är inte mer avklätt än när jag springer in i ett par speedos imorgon kl 20:00, åtsittande så att hela paketet syns…nej, för mig är detta lika påklätt 😉

Jag vilar idag från tärningen men imorgon ska jag köra Open 15.5. Äntligen en WOD som passar mig bra! Ska bli kul att ge järnet i den.

Imorgon skriver jag mer om det och om Gladiatorerna avsnittet. 

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats