Barnkalas och banrekord | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Barnkalas och banrekord

Full fart med barnen hela helgen blev det. Igår var vi på barnkalas hos två pojkar i Nicola dagis grupp. De hade hyrt en gymnastiksal och körde full aktivitet där i två timmar. De hade ställt fram bommar, språngbrädor, tagit fram lianer och byggt en koja av madrasser. Rätt smart, barnen hade kul och lekte fullt, samtidigt behövde inte föräldrarna vara rädda för att huset rivs under kalaset och städningen blir enkel.

Här kommer lite bilder:

IMG_9020

Barnen sitter snällt på rad med korvbiljetter i handen 🙂

IMG_9023

Korvkiosk

IMG_9017

Zoe och Nicole hoppar på språngbrädan och gör kullerbytta

IMG_9034

Glass i rockring

IMG_9035

Bra upplägg helt enkelt!

Idag var vi på Medelys äventyrsbad i Linköping och hade riktigt kul. Det är ett bra badhus och jag är positivt överraskad. Vist, det har några år på nacken men det var stort och har allt för att barnen inte ska tröttna, rutschkanor, vågmaskin, vattenfalls grottor, mini vattenland för de små mm. Dessutom var det relativt varmt i både vattnet och luften tillskillnad från det i Väsby eller Sollentuna där man fryser hela tiden.

Här är lite bilder från dagen:

IMG_9054

Lagom stort

IMG_9063

Mycket kul att göra helt enkelt

IMG_9069

Vågmaskinen var lite klen men lagom för barnen

IMG_9070

Minilandet var ändå roligast  😉

 

IMG_9064

Givet med glasspaus när man badar 😉

IMG_9057

Rutschkanan för de större

IMG_9059

Pansar satte självklart dagens bästa tid…i alla fall så länga vi var där 😉

På eftermiddagen har jag haft ena ögat på TV:n, det har ju varit grymma fotbollsmatcher hela dagen. Först Liverpool mot Man U, där jag ärligt tycker synd om Liverpool. Två knäskador, en felaktig straff mot sig och en klar straff sig som de inte fick med sig, dessutom spelade de grymt med bara 10 man. Men det är som vanligt, Alex och Man U har det där extra flytet med sig hela tiden 😉

Sen var det Man City mot Arsenal, den var inte lika bra och synd att City, som jag håller på, inte vann. Sen såg jag andra halvlek mellan Norrköping och mitt lag AIK. Shit vilken halvlek, speciellt sista 20 var grymma, chanserna avlöste varandra och jag kastades mellan hopp och förtvivlan hela tiden. AIK ledde och allt för frid och fröjd med bra försvarsspel. Men helt plötsligt kvitterade Norrköping, då gasade AIK på och spelet böljade, med mindre än 10 min kvar så gör vi mål, yes! Men i typ 90:e så lyckas Norrköping kvittera igen med en bra nick. Vi hade behövt de där två poängen i guldstriden, men än är det inte kört!

Idag har jag vilat från träningen, jag ont typ överallt, men imorgon kör vi igen! 🙂

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats