Bättre men inte nöjd! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Bättre men inte nöjd!

Som ett brev på posten så blev Open WOD 15.2 exakt samma WOD som den jag hade absolut sämst resultat på förra året 😉 Vilket är bra för det är det jag behöver förbättra mest för att blir jämnare som atlet och bättre totalt.

15.2 WODen är:

På 3 min gör 2 varv av:

 • 10 OHS (43 kg)
 • 10 CTB Pull-ups

Om du klarat inom tiden vila resten

Sen när min 4 börjar gör på 3 min 2 varv av:

 • 12 OHS (43 kg)
 • 12 CTB Pull-ups

Om du klarat inom tiden vila resten

Sen när min 4 börjar gör på 3 min 2 varv av:

 • 14 OHS (43 kg)
 • 14 CTB Pull-ups

Osv med 16 och 16.

Så alltså 2 av mina största svagheter, OHS och CTB pullups. Men jag har ju nött CTB en del på sistone och de känns hyffsade. OHS har jag också kört lite sisat månaderna och det har känts bättre än någonsin. Förra året kom jag inte förbi 12 varvet och fick 73 reps, jag hade för ont i axeln och dog på OHS. Målet nu var att komma till 14 varvet minst och helst klara det också.

Jag fick sparring av Erik och vi körde igång, 10 varvet var inget problem, på 12 varvet gjorde jag också OHS obrutet men då började axlarna ta slut kände jag…inte så konstigt med tanke på att jag håller extremt långt ut och inte kan låsa ut…

(null)

På 14 varvet så fick jag kriga mig igenom OHS och bryta upp den 4 ggr, så jag han bara 13 CTB och slutade på 115 reps totalt. Det är 42 reps bättre än sist, en ok förbättring men jag är inte nöjd ändå. Jag blir förbannad på att jag inte bara orkar mata på OHS längre, jag har ju starka muskler och borde klara mer tycker jag. Men rörligheten begränsar så att musklerna får jobba för hårt statiskt och då tar de bara slut till sist…

Men detta var den bästa WOD som kunde komma för mig, den hällde bensin på mitt mobilitetsarbete, nu vet jag att jag fortfarande har mycket kvar och jag kommer jobba ännu hårdare framöver!

(null)

Nu får vi se hur mycket jag rasar i listorna denna gången, förra året var jag på 5001 platsen i Europa i denna WOD… 🙁

Martin körde WODen efter mig och slaktade den, han fisk 201 reps vilket är riktigt grymt och imponerande. Han bröt inga OHS och bara matade igenom dem i samma tempo alla varv, jag kollade på honom när han körde och tänkte att så ska det se ut i framtiden när jag kör OHS!

(null)

Hans CTB är bra, bättre än min, men hade den varit lite bättre så hade han kunnat få upp mot 300 på denna.

Nu tittar vi på Lets Dance med tjejerna och jag unnar mig lite gott, Dalblads nya goda bars, bättre än godis och lika gott 😉 Hallon/Lakrits är den godaste bar jag smakat tror jag.

(null)

Du beställer de här: Dalblads

Sen måste du vara med i deras tävling där du kan vinna 5 lådor 🙂

Tävlingen hittar du här: Dalblads tävling

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Grymt bra att du förbättrade dig iaf! Körde också igenom 15:2 idag men kommer att göra om den då jag inte blev helt nöjd. 😏

  En fråga förresten, kommer ni att anordna någon crossfitresa i höst likt förra året?

  Lycka till i resten av open!

  1. peterblaha

   Ja, alltid något 🙂
   Det är inte bestämt än om vi kör i höst, men haka på på den till Spanien i Maj men mig och Ako, den kommer bli riktigt grym, träningen du får där på Mikes gym är ovärdelig för Crossfit 🙂

Annons
stats