Bra focus o bra tryck! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Bra focus o bra tryck!

Beställde lite grejer fån Gymgrossiten och var tvungen att köpa mer SizeOn Maximum Performance, tycker den funkar riktigt bra och tänkte därför skriva lite om den produkten.

Det är ett PWO tillskott för muskelökning från Gaspari. Innehållet består av kolhydrater, vassleprotein, fria aminosyror och kreatin.

Ofta kör jag PWO produkter som inte har så mycket kolhydrater, t.ex. Amino Energy eller Animus, de och många andra PWO består ofta av BCAA eller EAA och coffein samt geraniumextrakt, vissa har också kreatin men inte så mycket kolhydrater. Jag provade denna på rekommendation av en kompis som sa att den är bra om jag vill gå upp lite i vikt och bygga kvalitativa muskler. Jag fick bättre tryck och volym med SizeOn under passet jämfört med de andra PWO produkterna och jag tror att det beror på deras kombination av kolhydrater, kreatin och BCAA. Den ger bra återhämtning och uthållighet under passet precis som andra PWO. Du blir inte heller lika pigg och skakig som på PWO med coffein och/eller geraniumextrakt och du kan enkelt somna på kvällen. Jag tar bara POW med coffein om jag är trött annars funkar BCAA eller PWO utan lika bra.

Om jag är lite seg så tar jag Amino Energy 30 min innan passet och sen SizeOn precis i början och under hela passet, det funkar också riktigt bra.

Så om du vill ha en POW som du kan somna, som ger bra återhämtning, bygger muskler och ger riktigt bra tryck under passet, pröva SizeOn Maximum Performance, (finns på Gymgrossisten), den är grym och rekommenderas!

Jag brukar ta en skopa och blanda den med 6 dl vatten i shaker, sen dricker jag ca 2/3 direkt när jag ska börja träna, sen fyller jag på fullt med vatten igen och dricker lite mellan varje sett.

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats