Crossfit eller skogspromenader? | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Crossfit eller skogspromenader?

Såg ni SVT Debatt igår om Crossfit så förstår ni rubriken haha…

Vill ni se den så kan ni kolla här: SVT Debatt

IMG_6393.JPG

Det var riktigt kul att vara med i Debatt mot Jonas tyckre både och jag Kattie, både Jonas och jag går igång och det blir en skön och underhållande diskussion. Egentligen så blev det inte så mycket debatt, han tycker Crossfit är en skadedrabbad sport och hetsar de som tränar till att göra ”fula” och tekniskt dåliga lyft under tidspress vilken ökar skaderisken. Det kan jag hålla med om men samtidigt finns det många andra mycket mer farliga sporter med alvarligare skador och därför blir diskussionen om att Crossfit är farligt lite meningslös. Han borde fokusera på att sprida ett sitt budskap om hur han tycker man ska träna och vad han tycker är viktigt.

Tillskillnad från tex gymmen så kan ingen komma till en Crossfit Box och börja träna utan att få teknik instruktioner, jag har gjort så mycket fel själv i gymmet och skadat mig, därför gör jag teknikvideos på bloggen. Crossfit har idag välutbildade coacher som gör allt för att lära ut teknik till sina medlemmar och alla som utövar sporten är väl medvetna om alla risker.

Jag tycker det viktigaste är att man tränad det man gillar, oavsett vad det är, annars kommer man inte göra det kontinuerligt och då ger det inget resultat.

Jag och Jonas var absolut inte arga på varandra utan fortsatte prata efter programmet en hel del. Egentligen är det Crossfits barnsjukdomar som han regerade på för några år sedan och jag kan hålla med om att det fanns sådana, han höll också med om att Crossfit utvecklats och jag fick honom nästan att börja innan vi sa hejdå haha

IMG_6398.JPG

Så mitt budskap är träna det ni älskar/tycker är kul, var medvetna om riskerna och lär er av misstagen så kommer det gå bra och ni kommer få en fin utveckling.

Men en sak är säker, man få f-n inga stora biceps på skogspromenader haha

I morse åkte jag och frugan till Berlin för att ha en mysig helg utan barn, men shopping och fest. Ni vet att vi gillar Berlin, det var ju bara ett halvår sen vi var här sist.

Idag var det shopping för fulla muggar, de har vinter rea och Jill hittade en Michael Kors väska som hon är sugen på 😉

IMG_6417.JPG

Sen gick vi till en av våra favo affärer Bench och shoppade massa fint på deras rea.

IMG_6426.JPG

IMG_6431.JPG

IMG_6435.JPG

IMG_6442.JPG

De hade en kul foto automat i butiken som vi hade kul i 🙂

IMG_6449.JPG

Vi hann med och fika lite gott också…

IMG_6419.JPG

IMG_6418.JPG

Sen besökte vi G-Star butiken där vår kompis Everton jobbar.

IMG_6444.JPG

IMG_6445.JPG

Vi ska ut med honom idag och imorgon, vår privata fest guide helt enkelt 😉

Vi åt på en grym Tapas all you can eat buffé och blev galet mätta sen åkte vi till KaDeWe så klart, där var inte allt mode i vår smak 😉

IMG_6459.JPG

Men jag hittade en ny TV som jag köpte… 😉

IMG_6457.JPG

Nå måste jag bara få hem skiten på något sätt haha

Nu ska vi åka och träffa upp Everton.

Han en trevlig helg så kommer mer från Berlin imorgon.

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats