Crossfit Games! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Crossfit Games!

Har anmält mig till Crossfit Games Open som jag tycker verkar vara en riktigt kul tävling, vem som helst i världen kan anmäla sig och vara med. Den hålls i 5 veckor och varje onsdag kommer en ny WOD som de tävlande måste göra och skicka in sitt resultat senast på söndagen samma vecka. Antingen kan man filma enligt tävlingsledningens direktiv eller så gör man övningen hos en godkänd Crossfit Box. De bästa atleterna från Open går vidare till regions finaler som också håller på i 5 veckor och efter det så är det final i juli för de allra bästa.

Första WOD:en är att göra så många Burpees som möjligt på 7 minuter, den som leder på herrsidan har just nu har gjort 158, känns helt omöjligt  😉 Ledaren är 161 cm lång och väger 62,5 kg vilket är optimalt då han har lite vikt att förflytta upp och ner.

För er som inte vet vad Burpees är så kan ni kolla här:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UU9vmUk8jUg[/youtube]

Själv så tycker jag (med mina 103 kg) att 100 är riktigt bra och 70 ska man klara, det är 10/minut. Men nu har jag varit sjuk i 2 veckor på måndag så jag just nu känns det som jag skulle dör om jag gjorde 70 burpees. Först var det ont i halsen i en vecka och sen övergick det i hosta och förkylning i fram till nu, riktigt segt virus.

Men nu orkar jag inte vänta längre på att blir frisk och tänker pröva träna bort det sista, en riktigt genomkörare kan antingen göra att jag svettas ut det sista eller blir tok sjuk, jag testar ikväll och ser….håll tummarna!

Går det bra och jag blir frisk så satsar jag på att göra minst 80 imorgon annars gör jag typ 1 för att få ett resultat och kunna vara med nästa veckan, jag återkommer med hur det blir.

 

Många frågar var man kan köpa de coola Pansar klockorna och ifall det är jag som taigt fram de. Det är inte jag som taigt fram de, de är framtagna av ett företag som heter Pansar Sweden och som fanns innan Pansar i Gladiatorerna föddes 🙂

Köpa klockorna kan ni bland annat göra här.

Supercharged_mood_text

 

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats