Crossfit sen Gladiatorerna och älgburgare...en bra helg | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Crossfit sen Gladiatorerna och älgburgare…en bra helg

Som sagt anmälde jag mig till Crossfit Open (se tidigare post) och i lördags körde jag WOD nr 1 på Crossfit Norrort. Jag var riktigt laddad men bytte taktik helt mot mitt försök dagen innan och gick ut lugnt, jag gjorde 15 st den första minuten. Sen försökte jag hålla det tempot hela tiden, det gick nästan och jag gjorde 101 burpees på 7 minuter vilket jag är riktigt nöjd med 😉 Hade jag inte varit sjuk en tid så kanske 105-110 hade varit görbart, får testa någon annan gång igen…

Här är en video när jag kör:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=88pTBZoALh4[/youtube]

Trött men glad efter:

Crossfit

Här är en blid på mig och Vickan efter WODen, hon gjorde 105 och slog mig som vanligt, grymt!

 JagoVickan

Vad ska man säga om helgens avsnitt, Noghor var grym mot oss Gladiatorer, han är explosiv och relativt smidig med tanke på att han vägen 120 kg+ och hans Amerikanska fotbolls kunskaper kom till sin rätt. Synd bara att han inte var mer sympatisk, det hade han tjänat på. Sen handlar det som utmanare inte bara om att slå oss utan att vinna i hinderbanan, ingen chock att han inte gjorde det 😉 Men det var några riktigt grymma matcher i avsnittet och kul att titta på trots min svaga insatts. Jag är dock nöjd med min inställning att alltid ge 100% och vilja vinna, sen kan man åka på stryk ibland men måste man kunna ta och det gör att man presterar bättre nästa gång. Nästa veckan är det semifinal och då lovar jag bättring från Pansar 😉 Missa inte det.

Gladiatorerna såg jag hos min goda vän Mikael, han bjöd mig och några gamla vänner på en grym middag, hemma gjorda älgburgare men klyftpotatis samt en och annan god öl 😉 Vi hade mycket trevlig, sen gick vi till Rich en sväng innan det var dags att åka hem.

En bild på den grymma hamburgaren, vist ser den god ut?

Burgare

Igår var jag lite seg efter lördagen och det var mest mys med familjen.

Idag har jag kört Squash med Jesper Hussfelt, torskade tyvärr, han var grym idag och jag fortfarande seg, men bra träning.

Nu ska jag på rugbyträning med Hammarby. Så fullt fart igen nu när jag är frisk, skööönt! 😉

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timmy

    Hamburgaren såg utsökt ut och lördagens avsnitt av Gladiatorerna var grymt spännande! Peter riktigt bra gjort med 101 burpees. Det skulle inte många klara på 7 minuter!

Annons
stats