Det är nyttigt att sakna | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Det är nyttigt att sakna

Igår kom äntligen mina tjejer och hundarna hem från landet.

(null)

De åkte dit i torsdags och kunde följa med för att jag skulle på förhandsvisningen av Gladiatorerna i Göteborg. Sen var jag själv hemma hela helgen. Det är inte så ofta jag är hemma och tjejerna är borta, det brukar ju vara jag som flänger runt på allt möjligt på helgerna, då saknar jag dem så klart men shit vad mycket mer jag sakande dem nu när jag var hemma och dem inte var här.

Jag höll mig aktiv och passade på att fixa massa saker man inte hinner annars, tvätta bilen, byta däck, laga lampor, plocka undan på tomten, ta in julbelysningen (lite sent kanske), fixa bokföringen, jobba ikapp och träna så klart…ja, det finns att göra 😉 Men det hjälpte bara ett tag, sen saknade jag dem ännu mer.

Det är bra att sakna och längta då uppskattar man det man har och får mycket mer sen. Så idag var det extra mysigt att träffa de vid frukost och att köra Zoe till dagis.

På lunchen var det team träning med MK-Open laget. Vi körde först snatch pull och sen tempo snatch OTM.

I 5 min, 1 snatch på 70%, tempo: 3 sek upp och 3 sek i botten

Vila 3 min

I 5 min, 1 snatch på 75%, tempo: 3 sek upp och 3 sek i botten

Det gick helt ok även om jag har mycket kvar, kolla bara på videon här när jag kör på 50 kg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-D0KKuKcVCQ[/youtube]

Där får jag till ok sträck i höft, även om det kan bli bättre, men framförallt så sätter jag mig inte under stången och fångar den typ stående, det är katastrof. Kolla på Isa lite längre bort, hon kör på samma vikt och det bara smäller till så sitter hon under. Det måste jag jobba på mykcet.

Sen körde vi en kul par WOD:

  • Buy in: 1600 m löpning (båda)
  • Sen dela som man vill:
  • 100 CTB
  • 80 HSPU
  • 60 Power Snatch, 60/40 kg
  • 40 Ring dips
  • Cash out: 1600 m löpning (båda)

 

Jag körde med Andreas och Isa och Liselott med varandra, det gick riktigt bra och det var tight mellan lagen igen. Vi var klara på 29:15 och tjejerna på ca 32 min.

Riktigt kul men slitig WOD, testa!

(null)

Det är inget fel på Andreas from i alla fall, dags att deffa om jag ska köra i bar över inför folk med honom haha 🙂

Laget känns riktigt jämt och bra, även om vi har våra styrkor och svagheter, och det ska bli grymt kul att tävla ihop!

Dagens tillskottstips: Fortfarande 35% rabatt på godaste BCAA, men inte länge till så passa på. Peach Breeze och Sweet Berries är godast.

Du hittar de här: Core BCAA Power

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats