Förbereder för kaos! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Förbereder för kaos!

Är fortfarande förkyld, jävla seg skitbakterie!!

Men det är lite bättre varje dag, imorgon är jag sugen på att träna bort det sista av infektionen, kan gå eller bli värre, oftast det sistnämnda…så vi får se hur jag gör.

Men det är bäst jag blir fisk för helgen är det full fart. Nicole ska på kalas imorgon och på söndag, imorgon har hon även gymnastik, 1 h mellan gympan och kalaset om hon ska äta på haha…sen ska vi hinna köpa present tills på söndag och jag har lovat Zoe att bada i badhuset under helgen också…smart. Jill är i Stockholm och roar sig så till råga på allt har jag hundarna att ta hand om också…det kommer garanterat bli kaos haha! Fast det är inte synd om mig och ska bara blir kul, det är ju så Jill har det hela tiden när jag är borta och flänger 😉

Ni kanske sätt att mina bilder på bloggen blivit mycket bättre! Det beror på att jag skaffat en ny kamera, en Olympus OM-D M10. Den är grymt bra och ta fantastiska bilder. Framförallt med det fasta 45mm objektivet jag har. Den är snabb och har bra ljuskänslighet så det går att ta utan blixt även om det inte är bästa ljuset. Här har ni lite bilder jag tagit med den.

IMG_3698.JPG

IMG_3984.JPG

IMG_3738.JPG

IMG_3814.JPG

IMG_3522.JPG

IMG_3282.JPG

Avslutar med en bild på min fantastiska fru! 🙂

IMG_3475.JPG

Helt klart en kamera jag varmt rekommenderar.

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats