Gladiatorerna i hårdträning | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Gladiatorerna i hårdträning

Nu är det officiellt vilka Gladiatorer som kommer vara med den kommande säsongen och det blir samma uppställning som förra säsongen, kul!

Här är min nya profilbild, den blev bra tycker jag, bra blick men inte lika galen som den förra…men det blir utmanaren varse om när jag kommer in istället… 😉 Vad tycker ni om bilden?

IMG_4469

Vi är alla på plats i Karlstad och tränar hårt för att bli ännu bättre och vassare än sist. Idag körde vi 3 pass, det första var brottning, här är en skön blid på alla.

IMG_4454

Sen körde vi ett pass med amerikanska fotbollslaget Carlstad Crusaders, det var ett pass med fotarbetet och tacklingar i full mundering. Även om jag inte gillar skydden och tycker de mest är i vägen så var det ett riktigt kul träningspass. Och det smäller bra hårt med skydd, hårdare än i rugbyn, den saken är klar men rugbyn äger ändå så klart 😉 Här kommer en grym bild med bra Fighting face på alla:

IMG_4470

Till sist körde vi ett pass på gymmet, jag körde först bröst och sen high-pull, frontböj och push-jerk träning med Ako, det var kul och han lärde mig lite bra tekniker.

Läs mer om nya säsongen på Aftonbladet.

Och vill ni vinna biljetter till inspelningen i Karlstad så kan ni tävla på TV4.

Nu har jag typ jobbat hela kvällen, är slut i både kropp och skalle och ska sova så jag är utvilad inför morgondagens träningar.

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. D

    Mycke bättre bild än förra året, lite dolt madness-smile! och att träna med CC som sveriges bästa fotbollslag är ju inte helt fel! 🙂

    1. peterblaha

      Ja kanske ser nedtonad ut för att chocka mer när jag kommer ut ännu galnare…vem vet, titta så får ni se…Pansar har planer på gång…det kan jag lova 😉

Annons
stats