Laddar inför lördag! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Laddar inför lördag!

Jag ligger i sängen nu och tänker på matchen på lördag, jag är sjukt laddad och det ska bli riktigt kul att spela!
Vi hade en bra rugbyträning med Hammarby igår och allt känns på plats. Vi har matchen på lördag i egna händer, gör vi inga misstag och kör vi vårt spel så vinner vi. Nu är det bara att leverera hoppas vi kan vinna med mer är vi förlorade…och det ska vi göra!

Dagens Crossfit träning
Först körde vi PR i frivändning, det var riktigt kul! Jag klarade 110 kg vilket jag är nöjd med eftersom jag aldrig testat förut.

Sen körde vi en WOD, 3 varv på tid av:
– 21 Thrusters med 42,5 kg
– 400 m löpning

Jag gjorde den på 9,14, en tid jag är nöjd med. Den var riktigt jobbig och jag var helt slut efter 😉

20120914-002722.jpg

Sen måste jag rekommendera Anabolic Bolt från Gymgrossisten, har druckit det en månad nu och tar en portion direkt efter varje pass. Anabolic Bolt är en mix av, Creapure (kreatin), Vitargo (den rena och snabbaste formen av kolhydrater) samt Optipep (hydrolyserat vassleprotein), allt som behövs för att ge musklerna den optimala återhämtningen och den ger en riktigt bra återhämtning. Den funkar även bra om du ätit lite dåligt eller känner dig lite seg, då kan du med fördel ta en portion innan passet för att få bättre fokus, tryck och ork.

20120914-004006.jpg
Så pröva den, jag har beställt mer, den är grym!

Imorgon är det en sista viktig träning innan lördagens fight så nu ska jag sova.

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats