Landslaget laddar inför Tjeckien hemma! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Landslaget laddar inför Tjeckien hemma!

I morse åkte jag mot Enköping för att träffa upp med resten av rugbyladslaget inför landskampen imorgon. Jag plockade upp vår kapten Ian, han har odlat ett mäktigt skägg:

20131018-214550.jpg

Väl på plats visade sig att Rhys har ett ännu mäktigare skägg:

20131018-214641.jpg

Saknar mitt skägg och längtar tills det växer ut igen 😉

Men trots avsaknaden av skägget gick båda träningspassen riktigt bra 😉 

20131018-214743.jpg

Laget ser riktigt bra och vi hade skön och avslappnad känsla i truppen under båda passen. Min nacke kändes också riktigt bra, jag känner inte av diskbrocket alls och är riktigt sugen på att spela imorgon.

Matchen är speciell för mig eftersom det är mitt ursprungsland Tjeckien vi möter. Vi mötte de i Tjeckien för ca 1 år sedan och vann. Då pratade jag tjeckiska en hel del med många av grabbarna i laget och det kommer helt klart vara en speciell känsla att spela mot dem igen.

Jag startar på bänken, inte så konstigt då jag varit borta från rugbyn nästa 2 månader pga diskbråcket, men hoppas jag får komma in pausen. Sist så vann vi genom att vända på slutet, en riktigt jämn match och det kommer bli en stenhård match imorgon också men vi ska vinna så klart.

Vi behöver också ert stöd så kom och kolla på Sverige – Tjeckien i Europacupen imorgon, den spelas i Enköping:

20131018-214828.jpg

Nu är jag på hotellrummet och har jobbat av lite, såhär ser det ut:

20131018-214903.jpg

Där ser ni att det laddas med gifflar…de är min rumskamrat Emils, jag lovar 😉 …men chips påsen är min 🙂 Självklart har jag också Vitamin Well med mig, Anabolic Bolt för återhämtning och min foam roller som jag jobbar bort muskelknutar med.

Nu ska jag rulla lite på den och sen gå och lägga mig så att jag är utvilad imorgon. Kom och heja eller håll tummarna för att vi vinner!

Sov gott!

/P

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats