Långa men kul dagar! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Långa men kul dagar!

Igår blev det tidig morgon för att åka upp och träffa två Twingly kunder i Stockholm. Båda mötena gick bra, en blev affär på plats och den andra kommer också bli av…sälja kan jag 😉

Sen åkte jag och en av mina kollegor till E-commerce mässan i Kista för att kolla vad branschen erbjuder. Det var tyvärr inte så mycket att se även om jag träffade två bra kontakter som är intresserade av vår senaste produkt, ett verktyg för företag att hitta på bearbeta bloggar i.

Vi kallar det för Blog Relationship Manager och man kan testa vår gratis beta här: Blog Relationship Manager

På kvällen åkte jag till Erik Börjesson på Sats Spårvagnshallarna, han kollade min obefintliga rörlighet 😉 Sen satte har ihop ett program jag ska köra varje dag för att få en bättre rörlighet, framförallt i axlarna. Stort tack Erik!

Sen åkte jag till Örebro för att träna ett sent pass med Frida, hon vann ett pass med mig i en tävling som Nocco hade på Instagram.

Vi körde:

A. 1 RM OHS

B. OTM i 10 min – 3 Power snatch, 60kg.

C.Amrap 12 min av
7 OHS, 45kg
14 Toes to bar
21 Double unders
 

Frida är stark och hade bra teknik, speciellt jämfört med mig i OHS haha. 

  

Jag tog 75 kg, ville ha 80 men det gick inte.

WODen var mycket svagheter för mig, jag fick bryta upp OHS på var 3 och 4. Jag klarade drygt 4 varv och Frida nästan 5, kul pass och bra krigat Frida. Efter det åkte jag dock hem, var hemma 12 och somnade 01 😉

Frida ska med på resan till Marbella i 22-29 april också vilket är riktigt kul.

Vi har en avbokad plats över så om ni vill följa med så är det först till kvarn.

Mer info om resan finns här: ProFitness Camps – Marbella

Resan kostar 17 000 kr och då ingår allt, flyg, transfer, boende, mat, tillskott och alla pass.

Är ni intresserade kan ni maila mig på peter@profitnesscamps.se

 

Idag tränade jag med vårt MK-Open lag på lunchen. Vi körde en modifierad regionals WOD:

I par om 2, kille-kille och tjej-tjej, på tid:

  • 50 DU vardera
  • 50 Wallballs till varandra
  • 50 T2B (en hänger när den andra kör)
  • 50 Shoulder to overhead (75/45 kg)
  • 50 m utfallssteg med 75 kg frontrackat

 

Tjejerna slog oss och var klara på 11 mig drygt. Det var framförallt jag som var seg i utfallsstegen, vi kom i mål på 13 min. Kul pass!

Vi har ett bra lag och det ska blir grymt kul att tävla med detta gäng.

I förrgår fick jag hem NYA Core Whey, Svenskt Kosttillskott förbättra smakerna på det och shit, de var goda förut men ny är det grymt goda. Den salta smaken som kom fram förut när man blandade är helt borta och det smakar bara gott.

Just nu är det kampanj på Core Whey, 4 st för bara 499 kr och då ingår Shaker.

Du hittar den här: Core Whey Protein 4 kg

Skärmavbild 2015-03-26 kl. 18.40.45

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats