Mitt liv i Veckans Affärer! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Mitt liv i Veckans Affärer!

För en tid sedan träffade Veckans Affärer för ett reportage om mitt liv. VA är en högklassig tidning som granskar det viktigaste inom svenskt näringsliv och det är mycket smickrande att de ville ha med mig!

Nu finns reportaget med i senaste numret:

20131004-000022.jpg

För er som inte har tillgång till den så kommer här foton på reportaget om ni vill läsa det 😉

20131004-000102.jpg

20131004-000244.jpg

 

Snart åker jag till Uppsala för att påbörja färdigställandet av Sportstylers nya butik i Uppsala som öppnar på torsdag den 10/10. Den kommer ligga på St Olofsgatan 11 och vi kommer ha massor av fina öppningserbjudanden hela nästa helg. På lördagen kommer man även att kunna träffa mig i butiken för att få en autograf eller signerade barnskor om man vill 😉

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cristin

    Hej Peter!

    Tack för svar. Vad kul! Jag har en idé som har med träning att göra och kom då och tänka på dig eftersom du är en känd träningsprofil i Sverige men också för att du är VD och sysslar mycket med business. Jag skulle bli jätteglad för bara tips och råd, att höra din åsikt om min idé. Kanske funkar den inte alls, kanske finns det redan på marknaden (inte vad jag vet i alla fall, och jag tycker det saknas!). Hur går jag tillväga om jag vill få feedback av dig, ev samarbete?

Annons
stats