Mys igår och fystest idag ;) | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Mys igår och fystest idag ;)

Igår hade jag och frugan lite egen tid efter barnen lagt sig, vi drack vin och käkade ost…

IMG_5606.JPG

F-n va gott och mysigt det var, det gör vi alldeles för sällan, vilket är tur för formen i och för sig 😉 Men man måste ta vara på varandra och ha lite egen tid för att ha ett bra förhållande i dagens stressade samhälle, speciellt vi som jobbar så mycket. Så myskvällar med vin kommer det bli oftare kan jag lova 🙂

Idag var det dags för test av 50 st Chest to Bar pullups på tid. Jag gjorde det för 3 mån sedan och då fick jag 5:48. Nu var det dags igen och denna gång skulle jag också göra så många jag kunde på första försöket. Det gick ok och jag gjorde 10, sen blev det 5:or med mycket vila mellan. Jag var klar med alla 50 på 5:24. Inte bra men bättre än sist. Hade jag pressat mig och matat 1:or så hade jag kommit under 5 men jag vill få ihop 5:or hela vägen och gjorde det nästan alla försök.

IMG_5622.JPG

Sen körde jag denna roliga WOD:

5 varv av:

 • 1 min push press, 40kg
 • 1 min vila
 • 1 min Double unders
 • 1 min vila
 • 1 min Target burpees
 • 1 min vila
 • 1 min utfallsteg m 16kg i händerna
 • 1 min vila

 

Den ser inte så jobbig ut på pappret, det är ju vila hela tiden, eller hur 😉

Men ack va kort den vilan är när man jobbat järnet i 1 min, första varvet är det ok men sen blir det riktigt jobbigt.

IMG_5642.JPG

IMG_5651.JPG

Såhär många reps fick jag ihop:

PP: 30 30 26 26 28
DU: 82 70 60 63 70
Burpees: 20 19 16 16 17
Utfallsteg: 26 26 26 26 26

Efter hade jag sjuk pump 😉

IMG_5640.JPG

Imorgon är det vila och på fredag ska jag köra Nate. Det ska blir skönt att vila imorgon och bara köra mobilitet, veckans pass känns i kroppen!

Nu ska jag lyxa till det med en smoothie, är grym på smoothies om jag får säga det själv haha…så jag tänkte bjuda på lite recept då och då. Här kommer en fruktig protein smoothie:

 • 250 g lätt kvarg
 • 1 dl frysta blåbär
 • 4-5 frysta jordgubbar
 • 2 skopor AV Whey Strawberry milkshake
 • 1 tesked Super Booster Greens
 • 1 matsked Chia frön
 • Vatten

 

Mixa och njut!

IMG_5486.JPG

Kvarg och bär hittar du på mataffären så klart, övrigt har Svenskt Kosttillskott här:

AV Whey Strawberry milkshake

Super Booster Greens

Chiafrön

Hoppas det smakar! 🙂

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats