Nästan flyyyger fram i ringarna…not ;) | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Nästan flyyyger fram i ringarna…not ;)

Idag stod den Muscle Ups utan false grip på schemat och jag var nästan lite nervös och också laddad. Jag har tills idag bara gjort 4 st i hela mitt liv utan false grip så det är inget jag snyter ut näsan 😉 Passet såg ut såhär:

A. På varannan minut i 10 min – 1 MU utan falsegrip

B. Strikt CTB-Pull ups, 5×3-5 (pron)

C. Stångrodd, 4×8, 3 sek paus mot bröst

D.
På tid:
5 varv av:
12 HR Push ups
9 Ringdips
6 HSPU
vila 1 min mellan varv

 

Jag körde igång A och satte första ganska enkelt, blev positiv överraskad och fick självförtroende. Jag körde på och satte alla de andra 4 också, det kändes riktigt bra så jag gjorde 2 till, de gångerna försökte jag mig på att gör en till direkt efter men det gick mindre bra. När jag släppte ner mig för att gunga och ta fart igen så föll jag mest som en sten rakt ner och bara hängde där, se här:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCA1yS0mwj8[/youtube]

Grasiöst va haha…utan farten så får jag inte höjden jag behöver och då kommer jag inte över. Nåväl, få ta det nästan gång.

Intervall WODen gick ok, var lite väl sliten i axlar och traps från igår och fick slita hårt i HSPU. Det jag tar med mig från detta pass är helt kart att MU utan false grip kändes bra för första gången, grymt kul!

(null)

Men jag har en bit kvar innan jag flyger fram som Lukas, Alexander, Viktor och de andra grabbarna 😉

Efter passet tryckte jag i mig lite mat från Hälsofreak 😉

(null)

Bokningarna för Maj resan med mig och Ako rullar på så det är dags att bestämma er nu om ni ska med 🙂

Mer info och anmälna hittar ni här: ProFitness Camps – Träningsresa till Spanien i Maj

malaga_blogg

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats