Nytt Proteinpannkakor recept och Open pepp! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Nytt Proteinpannkakor recept och Open pepp!

Igen träning idag, rätt skönt faktiskt. Kroppen klarar typ att träna hårt 3 dagar i rad, sen måste den vila. Men imorgon ska den vara fit for fight igen. Imorgon börjar också Crossfit Open, ni vet den stora online tävlingen som leder till Crossfit Games (VM). Det ska bli kul att se vad det är för WOD de släpper inatt och kul att se vart jag står, framförallt jämfört med lika gamla.

Det är alltid lite nervöst och ångestladdat att köra Open WODarna. Man vet att det kommer göra ont och man kommer pressa sig till max eftersom det är så officiellt hur man presterar, vilket också är hela charmen. Även om jag inte tränat för Open i år så tror jag att jag kommer prestera bättre i år för att jag är mer komplett och tekniskt bättre på mycket tack vare min coach Andreas. Det ska också bli kul att se hur bra big man kommer prestera.

(null)

Det ska också bli kul att följa alla andra duktiga svenska atleter och se hur de står sig i Europa och mot Afrika. I år har de nämligen slagit ihop Europa och Afrika till en kval region som sen 5 killar, 5 tjejer och 5 lag går vidare från till Games. Men det är färre som tar sig till kvalet i år, bara de 30 bäst tjejerna och killarna samt 20 bästa langen i Europa som går till Regions finalen. Från Afrika är det de 10 bästa killarna och tjejerna samt 10 lag som får tävla mot Européerna om att ta sig till Games. Men jag tror att det gynnar Europa i slutändan då de har bättre atleter och kommer representera alla 5 plasterna tror jag.

Fan…nu blir man lite taggad…man kanske värma upp med att kolla på någon av Games 2014 dokumentärerna på Crossfit Games hemsidan 😉

Till middag blev det frugans nya proteinpannkakor igen, grymt godan och nu har jag lyckats sno åt mig receptet också 🙂

(null)

Recept:

  • 3 äggvitor
  • 1 helt ägg
  • 250 gr lättkesella
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl Core Whey Vanilla Milkshake
  • Lite kardemumma

 

Mixa med stavmixer och stek i Cocosolja!

Här hittar ni några av ingredienserna:

Core Whey Protein – bara 99 kr fortfarande och grymt många goda smaker

Cocosolja

Som pålägg har jag jordnötssmör, mandelsmör och sylt, här är mina favoriter:

Jordnötssmör smooth

Jordnötssmör chrunchy

Mandelsmör – sjukt gott, ni måste testa det om ni inte har gjort det, jag lovar, sjukt gott!

Sen måste jag tipsa om att Svenskt Kosttillskott har 35% rabatt på Core BCAA, den måste ni testa om ni inte har det, riktigt god! Mina favoriter är Peach Breeze och Sweet Berries, ni hittar den här:

Core BCAA Powder

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats