Open känns fortfarande i kroppen ;) | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Open känns fortfarande i kroppen ;)

Nu är Open 2015 över och jag känner fortfarande av 15.5 WOD från att jag körde den i Lördags haha…snacka om att jag gick på rött i den.

Jag körda alla WODar en gång, är hyffsat nöjd med resultatet i vissa och mindre i andra. Hade jag varit 40 år nu så hade jag kommit på ca 500:e plats i världen i 40-44 års master klassen, man måste ligga topp 200 för att få köra vidare och kvala till Games så jag är inte där jag vill vara än. Men får jag bara till rörligheten så kan det hända mycket på två år. 

Jag måste också passa på att gratulera alla svenska atleter som tagit sig till Regionals Finalen, shit va många grymma vi har i Sverige. Det var 5 st killar i seniorklassen, Viktor Långsved, Lukas Högberg, Simon Mantyla, David Borgstrand och David Carlsson. På Damsidan har vi Björk Odinsdottir, Helena Falk, Emelie Smiding, Camilla Salomonsson Hellman, Maria Åkerlund och Sara Armanius. Hoppas jag inte missade någon och stort grattis till alla. Sen har vi så klart flera lag och masters vidare, där bland mina vänner Karl Dyall och Jennys Jacobsen, grymt kul och jag tror starkt på båda dem i år.

Jag vilar från träningen idag men kommer köra mitt mobilitets program ikväll.

Jag passade också på att äta mycket, och nyttigt, idag från Hälsofreak så jag orkar köra hårt imorgon när nästa test ska göras.

Nu ska jag spela in Body Radio det ska bli kul. Det kommer upp på måndag på deras pod.

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats