Pansar mot de tre galningarna! ;) | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Pansar mot de tre galningarna! ;)

Igår reggade jag mig för Italian Throwdown och idag bestämde jag mig för att köra WOD 1.

8 min AMRAP av

  • 100 cal rodd
  • 20 Wall balls
  • 20 Pullups

 

Jag såg att Alexander Elebro körde den i går (på hans blogg här: Alexander Elebro) och fick 211 reps, alltså ett varv och 71 cal rodd på varv 2. Bäst på topplistan var då 206 och det krossade Alex. Alexander vann ju Beast of Chech och spöade mig i alla WODar på MK Open, han är grymt duktig.

Just nu är det han, Viktor Långsved och Joakim Törnvi som är mest up and coming inom Crossfit i Sverige. Jag följer alla 3 på Instagram och de lägger hela tiden upp videos när de gör typ Cleans på 150 kg och front squat 3:or på 170 kg, sjukt grymt! Alla tre är typ bara 20 år tar redan vikter jag inte ens drömmer om, jävla galningar! Man blir nästan lite arg på att de är så sjukt starka 😉 …men samtidigt inspirerad till tusen! Håll utkik på de killarna inom Crossfit nästa år, det kommer vara med i Regions och någon tar sig nog hela vägen till Crossfit Games.

Som ni förstår så räknar jag normalt inte med att utmana Alex eller någon av de andras resultat i WODar, men en av få saker jag kanske är bättre än Alex på är att ro! 😉 Wall balls är jag också bra på och mina Pullups har blivit bättre, jag gjorde ju alla 21 obrutna i min Fran på MK. Så jag tänkte ”här kan jag f-n ta honom!”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LdZQrX3OnoA[/youtube]

Min plan var att ro 100 cal på 3:40, sen gå direkt på WB, köra de obrutet, sen försöka ta några andetag och köra PU också obrutet. Det gick nästan enligt plan, men när jag körde PU så kände jag att jag inte kommer orka hålla 20, jag bröt vid 10, gav bort 10 s och gjorde 10 till. Då hade jag 2:30 kvar att ro. Jag körde på allt jag hade och fick 68 cal. Alex började ro med 2:40 kvar och det är skillnaden att han får 3 cal till. Men jag är sjukt nöjd med resultatet och att jag var så nära hans…även om jag är lite taggad och sugen på att köra igen när jag var så nära haha. Jag slog faktiskt Viktor med 3 cal och leder just nu, här har ni topplistan: Italian Throwdown

Nu är det en hel del som inte kört eller inte lagt upp sina resultat än så jag kommer rasa men det ska bli kul att se hur jag står mig, alla resultat måste vara inne imorgon kl 23:00 senast, det vet vi 😉

IMG_9960.JPG

Alexander är också med på både Crossfit resan till Portugal med mig, Numi och Byffe, samt den med mig och Ako. Så honom kommer ni också får träffa där!

Det finns några platser kvar och här hittar ni mer info och bokar:

ProFitness Camps Portugal med Numi & Byffe

ProFitness Camps Portugal med Toro & Pansar

knapp-1

knapp3

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats