Pansars lilla jul | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Pansars lilla jul

I morse vaknade jag upp frisk! Äntligen, f-n va skönt! Men jag bestämde mig för att inte träna så att jag inte skulle få bakslag. Dock så var jag hos min naprapat och jobbade en del på rörligheten, det behövs alltid.

Sen på eftermiddagen besökte jag Linköpings Universitetssjukhus tillsammans med Min Stora Dag och delade ut julklappar till alla barnen. Det var Pansars lill-jul på Barnavdelningen helt enkelt 😉

IMG_4396.JPG

Det var riktigt kul att få knacka på, prata med dem lite och önska dem god jul, det blev ju så glada när jag kom in. Alla barn fick en julklapp, ett idol kort och ta bild om de ville.

IMG_4404.JPG

IMG_4405.JPG

IMG_4399.JPG

En kille ville bryta arm med mig…och han höll hårt i sitt idolkort under matchen 😉

IMG_4391.JPG

Såhär glad blev han när han vann… haha

IMG_4387.JPG

Sen skulle alla sjuksyrror ta kort också så klart haha

IMG_4394.JPG

IMG_4401.JPG

IMG_4402.JPG

Ett mycket bra och givande initiativ, både för mig och barnen, från Min Stora Dag, det gör jag gärna om. Och jag hoppas alla barnen får komma hem till jul och fira den hemma med familjen, det är så julen ska firas.

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats