Skön seger! Skönt väder! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Skön seger! Skönt väder!

Men Bajen kläderna packade och en shaker laddad med Octane BCAA åkte jag igår till Karlstad!

20130630-145326.jpg

Vi vann matchen mot Karlstad med 57-14 och det var ingen snack om vilket lag som var bäst. Jag spelade hela matchen, gjorde ett försök (5 poäng för er som inte vet) och spelade helt ok.

Det var en kul match förutom att Karlstad hade en riktig idiot som, innan han blev utvisad, försökte skada folk hela tiden. Han rackade (trampa med dobbarna) mig på benet och försökte racka mig i ansiktet men jag fick upp en hand och skydda mig som tur var. Jag hade spelat hårt (men schysst) mot honom i situationen innan och jag antar att han ville hämnas. I rugby får man racka på kroppen om en person ligger i vägen för bollen men absolut inte avsiktligt och inte i ansiktet. Kort efter det så skallade han av näsan på Sebastian i vårt lag, för det fick han bara gult kort!! Får man gult kort i rugby blir man utvisad i 10 min. Matchen var sen lugn, hård men inga fula knep, så länge han var ute. Så fort han kom in började han igen, armbågar, nävar och sparkar flög i alla situationer han kunde komma åt någon i vårt lag, helt slut i huvudet! Det sjuka var att hans pappa, som var linjedomare samt några av Karlstads coacher på sidan manade på att han skulle slås och skada folk. Läktarna var fullsatta och det var flera barn där som spelar eller vill spela rugby, inte så jävla smart att bete sig på det sättet då, sämsta möjliga förebilden…och sen undrar de varför svensk rugby har dålig tillväxt!!

Det är självklart strikt förbjudet att slåss och avsiktligt skada andra i rugby och normalt är det INTE såhär på matcherna kan jag lova men tyvärr finns det idioter i alla sporter! Efter några minuter på planen till så blev han utvisade, som tur var innan han kunde skada någon mer. Tror han är från Frankrike, har inget emot fransmän och har flera franska kompisar, men den här idioten och hans pappa har fan inget att göra i svensk rugby och kan åka hem!

Eftersom detta inlägg ledde till en artikel i NWT så har jag bemött den artikelns påhopp på mig och det jag uttryckte ovan i ett nytt inlägg, här har ni det: Känslor som upprör!

Resten av matchen var välspelad och hård, inga fler kort eller fula knep vad jag såg. Det var riktigt skönt med en seger, jag älskar att vinna och det var grym stämning i omklädningsrummet efter matchen!

20130630-145342.jpg

Sebastian åkte till sjukhuset med sin brutna näsa men kom tillbaka innan matchen var slut, den är av men ingen fara annars, den växer ihop och han kommer få ännu mer tjejer efter, det är ju coolt med bruten näsa…måste jag tycka…haha 😉

Idag har det varit grymt fint väder och vi har hängt vid poolen hela dagen:

20130630-145420.jpg

Jag och barnen har badat så klar 😉

20130630-145408.jpg

Sen kollade jag skuggans dagsform…helt ok 😉

20130630-145441.jpg

Sen har vi självklart grillat också!

På kvällen ska vi cykla till Bergs slussar och mysa lite…kanske blir en mjukglass i kvällssolen då 😉

 

Idag är sista dagen för kanonerbjudandet på Octane BCAA!

30% rabatt om ni använder rabattkoden OCTANEGGCOM8 när ni beställer på Gymgrossisten här:Octane

OctanePansarblend

Ert pris blir då bara 209 SEK istället för 299, bra va! 

Här har ni även en länk till inlägget där jag testar Octane: PANSAR TESTAR OCTANE

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena Hallquist

    Hej!
    Brukar aldrig bemöda mig om att skriva inlägg som detta. Men efter att ha läst dagens NWT så gick jag in på din för mig okända blogg. Måste säga att du kastar sten i glashus! Vadå förebild?! Här har jag suttit fredag efter fredag med mina barn och på bästa sändningstid i ett sk familjeprogram sett hur du gång på gång flippat ut och betett dig ojuste! Där når du MÅNGA fler barn och ungdomar än du gör på en rugbymatch! Och i en rugbymatch går det ofta hett till också! Men det är jättebra att du tänker på det viktiga i att vara en god förebild för de unga! Fortsätt med det! Du kan göra en “elak” karaktär utan fula och farliga efterslängar. Och även visa dig vuxen i din blogg och inte skriva att man ska skicka hem någon som är född och uppvuxen i Sverige! Förmodar att även i det fallet kastade du sten i glashus…

Annons
stats