Snatch är kul! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Snatch är kul!

Idag var det snatch på programmet och när jag såg det blev jag riktigt laddad och glad, det är riktigt kul just nu när rörligheten äntligen tillåter den övningen.

Såhär såg dagens pass ut:

A. OHS 5×2

B. 6x 2 Snatch

C. Bygg upp till tung Clean & Jerk

D.Amrap 7 min
3-6-9-12-15-18..
C&J, 60kg
Toes to bar

OHS körde jag förra veckan också, då var det 3:or och jag klarade 70 kg. Så idag var målet att slå det i 2:or. Jag klarade 75 kg precis och det kändes bra i axlarna, däremot så fick jag lite ont i handlederna vilket dels beror på att jag håller så brett.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0yYHbXdcTL0[/youtube]

Fösta är kantboll på djupet men jag tar den ändå 😉

Sen körde jag Snatch, jag har tagit 60 kg en gång för 1 år sedan när jag snatchade med kass teknik och ont i axeln, efter det så bestämde jag mig för att göra något åt axeln och rörligheten innan jag snatchade ingen. Idag skulle jag bygga upp till en tung och det kändes riktigt bra. Nu känns det som om jag kan gå in under stången med självförtroende och har rörligheten som krävs för att fånga den, en skön känsla. Jag gick upp till 60 kg och klarade 2 st, här har ni dem:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KKyBj__5jvU[/youtube]

Sen körde jag Clean & Jeark, byggde upp till 90 kg, Jerken är inte så bra just nu och jag har lite att jobba på där.

WODen var riktigt kul men jag tog det lite väl lugnt och kunde dragit på mer. Jag fick 86 reps. Det var en Open WOD från 2013, 13:4, berättade Andreas efter jag var klar. Då fick jag 92 reps, det hade jag slagit idag om jag vetat om det 😉

(null)

Idag kom nya Body och där är jag med som månades gäst kock 🙂 Självklart så bjöd jag på min favo rätt oxfilé, så köp den, laga och njut.

(null)

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats