Snygg på bild i alla fall :) | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Snygg på bild i alla fall :)

Innan dagens pass så kom Martin Rosberg från Dcore på plats och fotade mig i lite snygga kläder. Jag kommer lägga upp mer när bilderna är klara men här kommer några…

(null)

Där har jag på mig nya FT Mobility Focus tröjan, grymt snygg! Ni hittar den här: FT Mobility Focus

Snart kommer de också med en riktigt fet träningsväska, den på bilden här.

(null)

Den är vattentät och rymmer 45L, grymt snygg var den.

Självklart ville Martin utnyttja det bra ljuset som fotograf Martin satt upp… 😉

(null)

Martin är grymt duktig fotograf och det blev många bra bilder, jag blir bra på bild sa han, det tycker jag också men tanke på hur jag ser ut haha…tur att jag blir bra på bild i alla fall 😉

Sen körde jag dagens pass:

A. 10 min handgående

B. På tid:
5k rodd
var 3:e minut gör 3 muscle ups

Handgående gick sådär, fick till några 2-3 meters promenader men inte mer.

B WODen gick bättre. Jag gjorde 3 obrutna MU de första 2 varven, sen gjorde jag 2+1 i 2 varv, då insåg jag att det inte är så mycket kvar att ro på till nästa 3 min har gått om jag ska vila mellan MU 😉 Andreas pushade mig att köra på med 3:or igen och det gick bra de sista 4 varven. Det tog mig 26:35 att köra hela WODen och jag gjorde alltså 8 gånger 3 MU. Jag rodde ca 1:50 temo hela tiden och är nöjd med att jag kunde göra så många MU med puls, nu börjar de sitta på riktigt.

(null)

Nu blir det vila och rehab imorgon och på fredag ska jag köra första Crossfit Open WODen som släpps imorgon natt, ska bli kul. Jag satsar inte på Open i år mer än att jag vill vara med för att se hur jag ligger till och vad jag behöver bli bättre på för att nå Masters om 2 år drygt. Jag kommer bara köra WODarna en gång om något inte går riktigt fel och fortsätta jobba på mina svagheter under tiden.

Igår kollade jag Man City mot Barca i Champions League, jag hejar normalt på båda lagen men igår höll jag på Barca, de var grymma i första och vann rättvist med 2-1. Synd men samtidigt lite kul att Messi missade straffen på slutet vilket gör att det kan bli lite spännande i Barcelona.

Ikväll är det Arsenal mot Monaco som jag ska kolla på lite.

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats