Tufft men kul! | Peter Blaha - Gladiator, VD och landslagspelare

Peter Blaha – Gladiator, VD och landslagspelare

Annons

Tufft men kul!

Igen hade Andreas programmerat ett riktigt kul pass.

Först körde jag 5×3 OHS, byggde upp till 70 kg. Det gick ok, 65 kg kändes lätt med 70 kg klarade jag bara 2 på.

Sen körde jag en kul On The Minute WOD.

 • Ojämna min: 2 repklättringar + 5 burpees
 • Jämna min: 3 squat clean thrusters, 80 kg

 

Squat Clean Thruster är sjukt jobbiga och ser ut såhär:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JLeylSpsVmg[/youtube]

Det var grymt jobbigt men riktigt kul! 

(null)

Sen stack jag och Andreas till Hälsofreak och beställde in lite mat… 🙂

(null)

Det slank enkelt ner efter det passet…för mig i alla fall, Andreas fick kämpa lite 😉

Igår testade jag Aldrig Vilas nya Whey protein med smaken Toffe Banan, det var sjukt gott och ni måste testa den.

Ni hittar den här: AV Whey 

(null)

På minner även om min och Akos träningsresa till Spanien i Maj, hälften av platserna är bokade nu så det finns plats kvar. Det kommer bli en tuff men grymt kul resa, missa inte den! 

Läs mer och anmäl intresse här: ProFitness Camps – Summer Challenge

blogg2

Jag är hemma själv i helgen för att Jill och tjejerna är på landet. Nu börjar Melo och det känns fel att jag ända kvällen på hela året som jag är gräsänkling sitter själv och tittar på Melo haha…kanske får dra på PS4:an och spela GTA 5 istället 😉

Om exakt vecka är det i alla fall riktigt underhållning på TV4, då är det premiär av Gladiatorerna och det får ni inte missa! 😉

/P

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Axel

  Axel
  Hej Peter!!
  Tänkte testa att följa ditt kostupplägg nu i minst en månad och se hur det fungerar för mig!
  Jag tränar styrketräning 6-7 gånger i veckan och har gjort det i ungefär 2 år nu. Vikten ligger på 83 kg morgonvikt och ungefär 20% fett. Tänkte ligga på ungefär 170 gram protein om dagen genom kött och ungefär 80 gram genom tillskott vilket borde räcka gott för mig. Sedan fylla ut magen med grönsaker och potatis. Är det inte så att man ska hålla ner på kolhydrater under fasta för att komma in i ketos? Så mycket protein som du säger att man ska äta bör väl en del av omvandlas till kolhydrater och då hindra kroppen att komma in i ketos?
  Vad säger du om nötfärs under dieten, hiss/diss? Kvarg blandat med någon slags kryddmix som sås borde vara ok? 
  Mycket trevlig läsning här på din blogg,mvh Axel

  1. peterblaha

   Hej Axel, ja, du ska inte äta några kolhydrater allt under den 16 h du fastar, inte fett eller protein heller, jag tar bara aminosyror under fastan. Protein omvandlas bara om kroppen inte har annan energi eller om mängderna är extremt höga, det är inte mina. Så länge du äter allt under ätfönstret och fastar i 16 timmar så kommer du få energi av ketonerna.
   Deffar jag så undviker jag nötfärs då det är 10% animaliskt fett som inte är så bra.
   Kryddmix kan innehålla mycket socker och E ämnen…jag kapar all sås när jag går på diet, det är enklare 😉
   Kör hårt!

Annons
stats